Am fost si eu prezent astazi la Interex

Ieri, am citit pe blogul lui Otto despre aceasta actiune de voluntariat sustinuta de fundatia I.C.Bratianu cat si de Crucea Rosie. Asa ca azi, dimineata, mi-am facut si eu ordine prin dulap si ce mi-a fost mic sau nu mi-a placut am pus intr-o plasa, alaturi de niste plusuri cu gandul, sa le donez in aceasta dupa amiaza. La ora 4:30 am mers impreuna cu Raulito la interex. Noi am fost primii doi donatori , apoi am stat si noi cu Otto si compania sa impartim pliante si sa spunem lumii de aceasta actiune.

Spre placuta mea surprindere multi au fost receptivi , ba chiar au mers, au cumparat dulciuri/alimente si au venit si le-au pus in cutie. Un domn chiar a insistat sa ne dea 5 lei pe motiv ca se grabea, sa cumparam noi ceva. Dar deoarece nu aveam voie sa luam bani am refuzat.

Partea proasta a fost ca a venit un nene si a inceput el cu intrebari gen : Stiti voi cati conducatori a avut Romania ? , Stiti voi la ce inaltime suntem deasupra marii ? , si alte prostii de astea nelasandu-ne sa ne facem treaba. Dar am terminat repede cu el, s-a calmat si a plecat .

Sa va dea Dumnezeu sanatate si toate cele bune celor care au avut marinimia de a dona ceva pentru niste copii sarmani. Satmarenii, majoritatea lor au fost receptivi la aceasta actiune , desii uni au dat dovada de dezinteres aruncand pliantele chiar in fata noastra sau nu le acceptau. Inca odata tin sa va multumesc tuturor. Cei care nu ati avut timp sa veniti azi puteti sa il gasiti maine pe Otto din nou intre orele 15:00-18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *