Aparat contra cartite

Fiecare proprietar al unei resedinte de vara stie cat de greu este uneori sa tina terenul in ordine. Si aici vorbim nu numai despre ceea ce necesita o atentie constanta din punct de vedere al activitatilor agricole, cum ar fi plivitul si aspectul, cultivarea gazonului si peluzele, ci, de asemenea, si despre daunatorii diferiti, care sunt capabili sa complice viata. Unul dintre acesti daunatori, este, fara indoiala, cartita, care poate fi eliminata numai cu ajutorul aparatelor contra cartite.

Este, de asemenea, posibila respingerea cartitei in timpul iernii cu ajutorul unui aparat contra cartite. Acesta este un dispozitiv de baza pentru descurajarea din timp a cartitelor si expulzarea lor permanenta de pe proprietatea ta. Dispozitivul se infige in sol, dand vibratii in pamant, ceea ce perturba auzul cartitelor si modul lor de viata. Vibratiile sunt emise la fiecare 40 de secunde, cu o frecventa in schimbare intre 400 – 1000 Hz. Unitatea este actionata pe baterii si este potrivita in special pentru iarna si cea mai intunecata perioada a anului. Cilindrul de inlocuire a bateriei usureaza schimbarea bateriilor, fara a scoate dispozitivul din sol. Daca este posibil, aseaza dispozitivul in pamant inainte de primul inghet.

Aparatele cu unde sonore sunt neplacute pentru rozatoarele de pamant. Dispozitivul nu impiedica sederea animalelor, si, cu toate acestea, rozatoarele vor gasi alte locuri mai confortabile. Daca sunetul continua sa fie emis, rozatoarele vor cauta locuri noi si mai silentioase, la o casa noua. Cat de bine sunt transmise undele sonore, depinde de conditiile de la sol. Alungarea cartitelor poate dura de la cateva zile si pana la cateva saptamani. Dispozitivul trebuie utilizat in mod constant pentru a nu intrerupe efectul.

  • Sigur si uman: Dispozitivele solare moleculare resping cartitele si alte rozatoare care traiesc pe campuri, fara substante chimice sau otravuri.
  • Eficace pentru mediu: Emisiile de impulsuri sonice penetreaza solul si forteaza daunatorii sa evacueze zona acoperita de sunet.
  • Energie solara eficienta: Aparatul contra cartite solar este incarcata de panoul solar polisilicon, acumuland energie pentru functionare in timpul intunericului. Incarcarea complete cu lumina solara dureaza 4 ore si dezvolta o incarcatura solara completa, care ar trebui sa dureze 5 zile, impiedicand in mod eficient si continuu revenirea rozatoarelor.