Cum sa scrii articole de succes ?

Simplu, urmează tutorialul meu şi o să ajungi foarte departe, probabil o să ieşi pe geam de la atâta experienţă acumulată .

Se ia o foaie de hârtie, de preferat LCD şi să fie monitor, se ia un pix, creion sau stilou şi se scrijeleste cu grijă pe foaie o simplă idee . De la acea simplă idee se pleacă mai departe, trecem la daltă şi ciocan şi încercăm să îi dăm formă . După ce cioplim la ea până ni se face rău , venim cu un şlefuitor automat, electric, de maşină şi netezim zonele cu grijă, astfel încât să se contureze bine ideea .

” Ideile sunt ca diamantele; îţi cer mai mult timp să le găseşti decât să le şlefuieşti. ” – dar şi după ce le găseşti, trebuie să şlefuieşti la ele până îţi vine rău .

Atenţie ! Scoateţi şlefuitorul din priză după 10 minute, acesta poate face poc de la atâta învârteală .

După, se ia un fixativ , se trage puţin de păr şi se face frumos de sus în jos, cizelat pe spate şi pierdut prin părţi , că aşa se poartă .

Dacă nici acum nu e bine, se recomandă folosirea unui magnet pentru îndepărtarea rămăşiţelor de fier şi nichel, iar dacă acesta nu atrage nimic, probabil ideea e de aur .

Cum ideea e gata, mai avem nevoie doar de nişte podoabe ca să nu vină cititorul şi să orbească de la atâta alb, aşa că se caută o poză cu o fată renumită, sexy şi dură . De preferat să poarte cască si să ţină în mână o armă ameninţătoare astfel incât să producă spaimă în mintea cititorului, iar acesta să rămână blocat printre cuvinte, eschivându-se încet, rând cu rând .

Mai urmează doar să dai cu puţin parfum şi să aştepţi să vină lumea , să admire exponatul .

Acest articol a fost realizat în scop educativ . Prea mulţi caută fericirea şi nu o găsesc, prea mulţi caută perfectiunea şi nu ştiu care este opusul , iar prea mulţi sunt obişnuiţi cu ” mură în gură ” .

Toate articolele scrise pe bune sunt de succes, numai că acestea nu se caută .

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare .