De ce nu cred in dumnezeu.

Deci, dumnezeu este folosit de toata lumea… toti isi spun dorintele lor stupide si lipsite de sens gen “Doamne ajuta-ma sa o fac pe Ana sa se combine cu mine”, “Doamne ajuta-ma sa trec de examen”, dar multi ii cer “ajutor” numai cand au ei nevoie, cand simt. Fiecare fiinta crestina il vrea pe dumnezeu numai pentru el.. vrea sa stea la masa cu el, vrea sa ii vorbeasca etc.

Unii oameni spun ca sunt credinciosi doar de ochii lumii.. si cand sunt in autobuz si trec pe langa o biserica ei se inchina doar pentru ca le vad pe babe (alte “credincioase”), insa se uita in jur si se intreaba “Unde dracu-i biserica aia?

Alti oameni cred in dumnezeu pentru ca de cand au fost mici li s-au bagat pe gat toate tampeniile din biblie si toate povestile idioate si fara sens.

Multi oameni zic “Dumnezeu nu ma iubeste deloc, sund cel mai mare ghinionist” si cand coboara din autobuz se intalnesc cu o batranica ce ii intreaba daca vor sa citeasca ceva despre dumnezeu si ei zic “Da…” si atunci se uita la ei si ii intreaba de ce sunt asa tristi si ei zic “Vai… simt ca dumnezeu pur si simplu nu ma mai iubeste” si atunci batranica ii zice “Dumnezeu te iubeste! Pe toti ne iubeste! Doar ca el acum iti testeaza credinta”. Cum sa zici asa ceva ma 🙂 ) ? Daca ar exista asa ceva, nu ai de unde sa stii tu 🙂 asa ca nu ma mai aburi pe mine… Se zice ca daca tu crezi in dumnezeu vei avea succes in toate, defapt trebuie sa crezi in tine, nu in dumnezeu.

Rai si iad. ” O, doamne fereste-ma de ispita”. Aiurea. Fereste-te singur daca vrei.. Acuma daca m-ar vedea profa mea de religie ar spune ca in momentul asta e un dracusor langa mine si imi sopteste ce sa scriu 🙂 ))

Multi zic: “Vai nu crezi in dumnezeu? Esti SATANISTA” si le zic “Ma stai in banca ta si nu mai scoate porcarii din gura.. ca daca sunt ateu inseamna ca nu cred nici in dumnezeu nici in satana” 🙂 )