Deblocarea unui telefon mobil? Un ghid pentru deblocarea oricărui telefon sau rețea

Tot mai multe persoane își deblochează telefoanele.

Nu numai că un telefon deblocat vă permite să profitați de oferte SIM ieftine. De asemenea, ușurează transmiterea telefonului vechi către un membru al familiei sau prieten.

În această pagină, vom prezenta câteva sfaturi utile despre deblocarea telefonului. Vă vom vorbi, de asemenea, prin politicile marilor rețele, astfel încât să știți exact ce aveți de făcut pentru a vă debloca telefonul.

Și vom risipi câteva mituri persistente în jurul subiectului. De exemplu, este ilegal? Ar trebui să plătiți cu adevărat pentru a vă debloca telefonul? Și dacă da, cât de mult?

Există riscuri implicate? Și ce se întâmplă cu garanția dvs.? Citiți mai departe și vă vom spune tot ce trebuie să știți …

Ce înseamnă când un telefon este blocat?

Când un telefon este blocat înseamnă că va funcționa numai cu furnizorul de la care l-ați cumpărat.

Dacă telefonul este blocat, acesta nu va fi deblocat automat la expirarea contractului cu furnizorul.

Va trebui să ceri în mod special furnizorului dvs. să îl deblocheze.

Telefonul meu este blocat. Este legal să îl deblochezi?

Dacă doriți să vă deblocați telefonul, aveți mai multe opțiuni.

O modalitate este să mergeti la un magazin local de telefon independent, care vă va percepe o taxă pentru acest serviciu.

O altă metodă este să te descurci singur prin apăsarea unui cod sau folosind un cablu de date și un software special. Cu toate acestea, aveți nevoie de un grad bun de cunoștințe tehnice pentru a face acest lucru.

Nu este ilegal să deblocați telefonul cu nici una din aceste metode. Cu toate acestea, în ambele cazuri riscați să vă pierdeti garanția.

Dar cel mai sigur și inteligent mod de deblocare a telefoanelor mobile este aplicatia mea preferata https://www.unlocky.net/.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe acel site si sa cautati telefonul dvs. Acolo veti gasi toti pasii necesari pentru a debloca telefonul gratis.