Detalii tehnice

Mai tare decât pe misogini nu dispreţuiesc decât feministele. Misoginii greşesc generalizând când nu e cazul, ducând totul la extreme, judecând înainte să cunoască. Dar asta se întâmplă doar din cauza unor mimoze care au avut grijă să transforme frumuseţea fizică cel mai mare atu al femeii şi să lase gânditul pe seama bărbaţilor. Şi tot ele, mimozele, s-au decis într-o zi să se emancipeze!

Vă dispreţuiesc pe voi, toate femeile care îşi folosesc doar sânii, toate cele din cauza cărora bărbaţii îşi dau ochii peste cap când mă văd la volan, toate cele din cauza cărora atunci când am nevoie de ajutorul unui bărbat risc să primesc priviri ostentative îndreptate către decolteu şi zâmbete cu subînţeles… Da, pe voi, blondele cu voce piţigăiată cu colagen injectat în buze şi diamant în dinte care aveţi ca scop unic în viaţă să aveţi sub 50 de kile şi un inel pe deget de la pretendentul care avea cel mai mare cont în bancă… Voi, cele care n-aţi auzit de Kafka sau de Dali, care îl confundaţi pe Gandhi cu Buddah şi prin artă înţelegeţi să vă desenaţi floricele pe unghii, iar prin cultură, să cunoşti vieţile personale ale piţipoancelor pe care le idolatrizezi.

De urât nu le urăsc decât pe naive. Femeile proaste care visează prea mult în lumea lor, viaţa lor fiind o reverie continuă. Veşnice îndrăgostite, cu capul în nori, impulsive, care se dăruiesc total unui nătărău pentru ca apoi să fie măcelărite, sentimental desigur, de mult prea iubitul.

Vă doresc o trezire la realitate bruscă şi dureroasă!