Iar am uitat parola de la telefon

Ați uitat parola de blocare a ecranului pe dispozitivul Android? Sa întâmplat și cu cei mai buni dintre noi deci nu este nimic nou. Iată câteva soluții dacă ați uitat codul PIN sau modelul de deblocare,Cum sa deblochezi un Telefon Android dacă ai uitat codul de deblocare.

Opțiunea 1 – Lock Screen App Bypass
Este posibil ca această opțiune să nu funcționeze cu toate dispozitivele.

1.De pe un computer, vizitați magazinul Google Play. Instalați aplicația „Reset Screen Lock” pe dispozitivul Android.
2.Deschideți aplicația din zona de notificare și utilizați aplicația pentru a debloca ecranul.

Opțiunea 2 – Deblocare Samsung

Dacă utilizați un dispozitiv Samsung Galaxy Android și ați utilizat un cont Samsung, este posibil să vă puteți debloca dispozitivul de pe pagina Samsung Account.

Opțiunea 3 – Resetarea din fabrică

Dacă opțiunile de mai sus nu funcționează, din nefericire, va trebui să resetați din fabrică dispozitivul. Datele pe care le-ați stocat în memorie trebuie să fie șterse. Acestea includ date cum ar fi note sau date salvate despre jocuri etc. Aproape toate aplicațiilor vor fi pierdute dacă aplicația nu a fost scrisă pentru a stoca date pe cardul SD. Datele personale aflate pe cardul SD, precum fotografiile și muzica, trebuie să fie sigure și disponibile pentru utilizare. Datele care se sincronizează cu Google, cum ar fi e-mail, contacte și calendar, ar trebui să fie păstrate, deoarece poți pur și simplu sincroniza aceste date după ce ai din nou un dispozitiv util.

Folosirea unui instrument special
Pentru o deblocare sigura, am folosit cu succes un site in spaniola comodesbloquear.net care pune la dispozitie deblocarea oricarui telefon.

Resetare din fabrică din Device Manager

1.Asigurați-vă că dispozitivul este pornit și conectat la Internet prin Wi-Fi.
2.De pe un PC, vizitați pagina Managerului de dispozitive Android.
3.Selectați dispozitivul, apoi alegeți „Ștergeți„.
4.Selectați din nou „Ștergeți„.
5.Odată ce resetarea este finalizată, configurați din nou dispozitivul Android.

Resetarea din fabrică prin combinația butoanelor

Producătorii oferă o modalitate de a reseta telefonul înainte ca acesta să se încarce în sistemul de operare Android. Aceasta implică de obicei apăsarea unui buton sau a unei combinații de butoane în timp ce se deschide telefonul. Aproape fiecare dispozitiv are un mod diferit de a face acest lucru. Din păcate, mulți producători nu furnizează de obicei instrucțiuni pentru resetarea din fabrică a butoanelor în manualele lor sau pe site-urile lor. HTC este unul dintre puținii producători care furnizează aceste informații în ghidurile lor de utilizare. Dacă aveți un dispozitiv de la un alt producător, ar trebui să cautați pe Google pentru instrucțiuni,dacă nu lăsați un comentariu cu modelul Telefonului pentru a primi ajutor din partea noastra.

După ce obțineți instrucțiunile și efectuați resetarea din fabrică, veți putea accesa dispozitivul fără probleme și fără a introduce o parolă de blocare a ecranului. Mult noroc!