In direct si desigur in reluare…

…din Câmpulung Muscel. M-am cazat la o pensiune, nu dau nume ca să nu fac reclamă, o pensiune care are o organizare unică. Întru într-o clădire unde este „recepţia”, adică un bar plin de boşcăi beţivi. Iau cheia şi o iau pe jos către altă curte unde se află pensiunea propiu-zisă. Arată cât de cât bine camera şi are un preţ foarte bun, 120 lei/noapte camera de 3 persoane.

Restaurantul pensiunii se află la vreo 80-100 de metrii în altă clădire icon biggrin În direct şi desigur în reluare… . Deci recepţia este într-o clădire, pensiunea într-o altă clădire şi restaurantul într-o altă clădire icon smile În direct şi desigur în reluare… ). Am ales pensiunea asta pentru că la hotelurile din oraş este mai scump ca la Sinaia. 2oo de lei camera de 2 persoane. Extrem de mult pentru un oraş care este cu câţiva ani în urmă faţă de restul ţării.

Drumurile. Drumurile sunt praf. Groapă lângă groapă şi între ele altă groapă. Aşa nesimţire nu am văzut deloc în ţara asta. CNADR-ul îşi ia gipuri pe banii noştri de rovinietă. Mai povestim zilele următoare.