Liber sa faci ce vrei tu !

Uitati care este parerea mea despre viitor si viata . Daca tu iti doresti sa te faci inginer, atunci fa-te inginer ! Daca tu iti doresti sa practici un sport, atunci practica un sport ! Daca tu iti doresti sa faci ceva, atunci fa-l !

Nu ar trebui sa te impiedice nimeni de la atingerea unui ideal in viata . Fa totul asa cum doresti tu si iesi din rutina zilnica . Fi exact cum vrei tu !

De exemplu, eu tot zic ca dupa ce termin liceul o sa ma duc la politehnica, la telecomunicatii, dar parca nu ma atrage sufleteste, nu m-as simti implinit sa fac acest lucru ci mi-as dori sa merg pe ceva artistic, dar am gresit de cand mi-am ales liceul si profilul, ca am mers pe real, am ales doar dupa vorbe ci nu si dupa principiile mele .

Acum parca mi-as fi dorit sa ma fi dus la un liceu de arte plastice si sa-mi fi urmat visul , dar nu , nu am putut sa fac acest lucru ci sunt la un liceu teoretic, la profil real, mate/info, dar ma descurc .

Bine, nu cred ca o sa urmez ceva unde o sa inghit numai matematica si fizica, deoarece fizica o urasc extrem, iar matematica imi place cat de cat, dar nu sa lucrez zilnic cu ea . Alta alternativa, ar fi sa urmez o facultate, unde sa ma folosesc de informatica, dar sa nu iau contact cu fizica, nici nu stiu daca exista asa ceva …

Oricum, ideea este ca trebuie sa ganditi de 2 ori inainte de a lua o decizie, deoarece cu timpul o sa vedeti ca ati gresit destul si e timpul sa schimbati ce nu ati schimbat atunci .

Nici nu vreau sa ma vad in viitor, o sa fiu ori programator, ori o sa lucrez la o firma de it, ori pur si simplu o sa fiu un artist nebun care isi expune operele de arta prin Centrul Vechi al Bucurestiului . Vom vedea !