Lights

cu farurile aprinse prin oras. Mai mult de jumatate dintre masini au niste faruri de iti topeste retina tataaa. Li s-au ars becurile si cand le schimba isi baga mana pe acolo de zici ca e dacie din ’80.

Isi monteaza ei becurile ca buni ingineri ce sunt, si ne orbesc pe noi majoritatea. De ce? Pentru ca nu stiu cum naiba nu nimeresc sina aia simpla de acolo si becurile ori bat pe cer ori in oglinda mea ori in pamant. Ei chiar nu vad ca le-au pus prost? Cand stai in coloana nu ti se pare ciudat ca toata lumina este pe luneta mea si nu pe asfalt? Sau nu te intereseaza??

Astia mai sunt cum mai sunt ca e lumina galbena… si mai merge. Dar aia cu xenon aftermarket pus de ei pe far cu sticla fara lupa, sunt de coma. Eram in coloana la semafor si ma rugam sa se faca odata verde ca in spatele meu era un taxi logan cu xenon si in faruri si in proiectoare. Minutele alea mi s-au parut o vesnicie. Am crezut ca o sa imi topeasca luneta cu lumina aia.
Era asa o lumina in masina mea de ziceai ca aterizeaza vreun ozn.

Dragi colegi participanti la trafic mai verificati-va si voi farurile din cand in cand si nu mai aprindeti faza lunga cand nu vedeti soseaua, ca nu o vedeti din cauza voastra…