Mai putina cola, mai multa apa

O las mai moale cu Cola . De ce ? Reprezintă risipă de bani pe moment . Nu că mi-aş cumpăra zilnic, dar deja şi-a pierdut din gust, mai ales dacă mai bei şi de câţiva ani, iar băutura preferata este Cola .

Apă plată cu lămâie, asta urmează să beau vara asta deoarece vreau să mai slăbesc puţin şi poate chiar să trag de câteva fiare de prin garaj, că doar se poartă cu brandul mare, făcut în casă . Nu o să fac eu “brandul ” mare, dar măcar să mă menţin în formă, de la cub mai departe .

Iar de Cola, nici nu ştiu ce conţine, tot felul de substanţe amestecate care rezultă o băutură carbogazoasă . Acum câţiva ani foloseam Cola ca să scot guma de mestecat după haine sau ca să şterg carcasa de la telefon, se curăţa cel mai uşor cu Cola sau alcool .

În copilarie, că doar a trecut mult timp de atunci, am testat şi reţeta Cola + Mentos şi a iesit un fâs dintr-o sticlă de 0,5 şi un tub de Mentos, zici că era ţâşnitoare. Sărea în toate părţile, dar văzută de la distanţă era chiar un fâs .Probabil că o să repet experimentul cu o Cola la 2L , să vedem dacă nimeresc vreo cioară cu sticla aia propulsată .

Sunt curios de ceva, daca ar fi să alegeţi între Pepsi şi Coca-Cola, ce aţi alege ? Cola mi se pare mai plin de viaţă, iar Pepsi doar un fake care e în competiţie pe piaţă . Deci ca sfat pentru azi , beţi Cola, dar cu măsură . Altfel stomacul o să cânte live, iar ficatul o să danseze mai târziu .