Memento mori

Stau si ma gandesc ca pana acum, am o viata destul de monotona, adica dintr-un anumit timp, de cand am inceput liceul si m-am cam departat de fostii colegi, inca mai tin legatura cu ei, dar stand in Bucuresti, mai trec o data la 2 saptamani pe la Calarasi, parca nu am facut nimic cu viata mea .

Adica, nu mai practic niciun sport, decat o data la 1-2 saptamani ce mai joc un baschet cu cativa prieteni, dar se intampla acum mai rar , nu am mai participat la niciun concurs, de cultura generala, ceva scolar sau extrascolar si nu m-am mai tinut de niciun hobby .

Ca sa ma tin de un hobby am nevoie de 2 lucruri, timp si bani, de timp as putea zice ca imi pot rezerva ceva, dar bani, acestia nu cresc in copaci si mai greu pun si eu deoparte .

Daca e sa vina “sfarsitul” , nu am nici macar o mare realizare in viata, ceva de care sa ma bucur si sa fiu mandru . Probabil o realizare ar fi blogul, dar cine o sa il mai tina minte ?

Simt ca timpul trece pe langa mine, iar viata devine monotona . Scoala, scoala , weekend si se reia , mai adaugam si oboseala cu putere .

Imi e ca daca intr-o zi am sa mor, nici nu o sa se simta diferenta .