O zi la Acas

Am fost astăzi la Acâş, la ştrand 😛 . Am fost împreună cu parinţii şi cu nişte prieteni de familie. Distracţie mare grătar, balaceala + volei. A fost foarte tare mai ales ca intrarea e gratis, o iei prin stâga şi sari gardul, nimeni nu zice nimic, şi chiar daca treci pe poartă doamna de obicei se pensează sau se machiază 🙂 ) şi mama a platit doar pentru ea si taicămiu şi restu pe gratis.

Merita să mergi la Acâş apa bună , curată ca lacrima, de mult timp nu am văzut o apă aşa curată în vre-un bazin sătmărean. Noi am avut noroc că am mers de dimineaţă pentru că dupa 10 deja începe să vină lumea, de pe al 2 deja stau toţi ca şi creveţii in bazin 🙂 ).

Păcat că nu am dus şi aparatul să fac nişte poze Aveam ce să pozez pentru că cum toţi ştim de femei frumoase nu ducem lipsă 😀 . Intrarea la ştrand este de doar 5 lei copii şi 7 adulţi, sunt 2 bazine unul cu apă caldă termală şi unul mare de vreo 50m 🙂 lungime laţime nu ştiu cu apă londioşe (potrivită 🙂 )). Acum am să merg puţin pe afară dupaia somn de voie, numai bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *