Obiceiuri care ne imbatranesc prematur

Exista cateva obiceiuri care au tendinta de a va imbatrani prematur. Incepand de la alimentele pe care le consumati, pana la felul in care dormiti noaptea, aceste lucruri contribuie substantial la accentuarea ridurilor, in special cele din jurul ochilor. Nu ar trebui sa va supuneti organismul la un stres peste masura la locul de munca.

Daca veti face acest lucru, procesul de imbatranire va fi mult mai accelerat. Nu obisnuiti sa va fortati organismul pentru ca veti avea parte de numeroase probleme. Dulciurile contribuie mult la imbatranirea tenului cu mult inainte de vreme. Puteti incerca timp de 2-3 zile pe saptamana sa nu consumati nimic dulce. Eventual, puteti chiar tine o zi de post negru pe saptamana si veti vedea efectele benefice ale acestuia.

Organismul vostru va avea nevoie de odihna, prin somn, el refacandu-si puterile consumate pe parcursul unei zile. Fiecare ora privita seara la televizor dupa o zi grea, va va scurta viata cu aproximativ 22 de minute. Sedentarismul este una dintre cele mai grele boli. Organismul are nevoie de miscare, de o alimentatie corespunzatoare, cat si de odihna. Daca nu faceti unul dintre aceste lucruri, vor aparea diverse probleme. Nu uitati si sa va hidratati corespunzator cat mai des.