Pe la banca

Ieri seara am fost la banca pentru a-mi reinnoi cardul . Am asteptat cam o jumatate de ora ca sa vorbesc cu o doamna, care aceasta m-a trimis la un baiat, in partea cealalta a bancii , pentru ca el se ocupa de carduri .

M-am dus la el, dar in fata mea era o persoana , asa ca am zis sa nu fiu nesimtit si sa ma bag in fata si sa o las sa-si termine ce a inceput .

In fata mea era un batranel, care vroia sa-si faca card pentru pensie, iar acesta avea probleme cu vederea , iar domnul de la credite tot ii zicea sa ii completeze o fisa, dar cred ca el nu isi dadu seama ca batranelul dabea mai vedea . I-am lasat in pace. Am mai stat 5 minute si vazand ca nu progreseaza nimic, i-am zis ca vreau sa-mi reinnoiesc cardul, el dadea din cap, i-am dat cardul si imi zice sa vin peste o saptamana pentru ca inca nu s-a terminat luna .

Omul de la credite era atat de imprastiat incat dabea intelegeam ce zice si mai avea si niste glume tampite :” Plasticul asta ?”,”Lasa ca nu ai nevoie de el …” .

Cred ca o sa schimb filiala , iar batraneii astia nu au si ei ce face acasa ? Pe unde merg dau de ei, macar sa-si faca si ei treburile cand nu e prea mare agitatie .