Pentru liceeni din ziua de azi

Din nou avem nişte schimbari mirifice în învăţământ. La ce ma refer ? Chiar nai idee ? Din nou cei de la guvern şi-au dat în cap cu propunerile şi au mai bagat 2 legi mişto, ca doar noi suntem cei mai deştepţi tatăce mai.

Prima lege ar suna cam aşa bacul se dă normal doar că nu mai avem posibilitatea să alegem fizică, chimie sau biologie 😀 , dam din toate ştiinţele că ei cred ca noi suntem Einstein a dracului şi pielea pe ei, promulga nişte legi şi fac nişte schimbari în învătământ an de an pur şi simplu tampite din calea afară. N-am cuvinte pentru ce pot să facă nişte incompetenţi Aşa că cei ce sunteţi acum la liceu pregătiţi-vă de bac din biologie/chimie/fizică, o să fie foarte mişto la bac. Bănuiesc că o să cădem jumătate. 🙂 )rolling on the floor

A doua lege e la fel de ieşită din comun. Asta sună cam aşa, cică pentru fiecare absenţă nemotivată a elevului parinţii îs obligaţi să platească primariei o sumă între 500 şi 5000 de ronlaughing fac o paranteză aici ,apoi nu vă suparaţi dar dacă parinţii unui elev au împreună salar 1000 ron lunar, abia se descurcă vai de ei, şi mai pleacă şi el de la cateva ore, ce să facă amărâţi să-şi dea pâinea de la gură pentru primarie ? Sau ei muncesc ca robii şi dacă nu au bani să facă muncă în folosul comunităţii ? Deci mi se pare pur şi simplu aberantă această lege ABERANTĂ.

Prostia din ţara asta a ajuns la un nivel incomensurabil ! Nu mă mai miră nimica deja, sunt printre ei mulţi ce nu au nici 10 clase şi nouă ne impun nişte legi ordinare, ce trebuiesc respectate musai da musai, că altfel vai şi amar de curu nost. Aş vrea să se pună şi ei în pielea noastră, să dea bacu din 10 materii, să stea la toate orele ş.a.m.d. Degeaba ei doar promulgă legi şi le aprobă atâta tot, nu îi interesează de elevi nici cât negru sub unghie. Toţi sunt nişte lepădături dar absolut toţi.

Şi cu asta mi-am încheiat discursul frustrant despre ce fac corupţii de la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *