Produs expirat

Intamplarea a avut loc acum ceva timp ( vreo cateva luni, pe undeva prin primavara ), pe la Strehaia. Ma duc sa il duc pe fratemiu la tren, pentru a pleca la Bucuresti. In drum spre gara opresc la un magazin sa cumpar ceva dulce ( o ciocolata, o eugenie, ceva . . .).

Bun intru in magazin, ma intampina o doamna bine facuta ( undeva la 120 de kg, pe un picior ), dau Buna ziua, aceasta imi raspunde, si ma intreaba ce doresc. Ma uit la locul unde erau batoanele de ciocolata ( Smash, Snickers, etc ), si vad printre ele un baton de Twix ratacit. Hmmm mi s-a parut suspect, dar l-am cumparat. Vazandu-l acolo singurel pe langa ceilalti adversari, dau sa ma uit dupa data de expirare. Il invart pe toate partile, nimic, ( hmm.. cred ca nu expira niciodata, e 4 life laughing ). Dupa vreo cateva secunde de cautare, sa observ ca pretul este pus fix peste data de expirare ( hopaaaaaa ), iau pretul, SURPRIZAAAA, era expirat. Ma intorc in magazin.

– Doamna altul nu mai aveti? ca acesta este expirat
– Cum sa fie expirat, vai, nu cred
– Da doamna este expirat, si stiati si dumneavoastra, pentru ca era pretul lipit fix peste data
– Vaiiii, imi pare rau nu am stiu, colega mea cred, vaiii imi pare rau

Mdea . . ce sa zic, “colega ei” si ea era singura care lucra acolo. In fine mi-am luat un Snickers, la schimb, dar acesta nu mai este expirat.

In concluzie : Romanul daca ar putea ar vinde si c*c*t, numai sa scoata bani din el!!!!!!! AAAAAaaaaaaaaa….!! Uitati-va pe termenul de valabilitate ca nu e de joaca!