Razna

Totul e razna din nou… ma plictisesc, ma plictisesc din ce in ce mai rau. Si nu se mai intampla asta doar in ora de mate si nu e bine. Ca si irina m-am saturat de rutina, dar ce putem sa facem? M-am gandit sa ma tund sau sa-mi fac ceva la par…e singura schimbare pe care sunt capabila sa o fac. Sau mai bine dau o tura pe la magazine poate imi voi gasi ceva frumos si total nefolositor sa-mi pun pe birou (in ciuda faptului ca asta necesita bani pe care nu-i prea am…).

Purtand aseara o discutie foarte interesanta cu o anumita persoana am realizat ca ar trebui totusi sa fac ceva cu viata mea, sa nu mai stau degeaba tot timpul, sa ma agit, sa …la dracu nu stiu, sa fac ceva folositor si distractiv in acelasi timp. Pacat ca nu stiu inca ce. Dar ma voi stradui si curand ma voi schimba in bine. Pe de alta parte as putea sa ma straduiesc sa renunt sa injur, sa fumez pe strada sau sa ma enervez repede devenind isterica. Astea ar putea fi socotite drept schimbari. Daca arunc o privire mai atenta realizez ce vreau. Vreau energie, viata, distractie, oportunitati, lucruri noi, oameni noi (eventual si o prietena sincera:)) ), vreau fericire, nebunie, euforie, soare, vama veche…asta vreau!

Acum doar pot sa sper ca voi reusi… cu toate ca nu prea stiu cu ce sa incep…help…?
Citatul care mi-a marcat dimineata: “Psihicul meu mergea spre ruina prin oscilatia asta permanenta intre dragoste si ura, speranta si disperare, admiratie si dispret.” Oare nu e de fapt asa intotdeauna? Toata viata o sa fie un haos permanent care duce in final la resemnare, nebunie sau rutina? Mi-e frica de asta, mi-e frica sa nu fie totul inutil… Pana una alta ma voi ghida dupa indemnul “Traieste clipa!”