Reintegrarea in societate

Am cunoscut astazi o femeie care de o luna a iesit de la inchisoare. Motivul pentru care a fost inchisa nu il voi spune. Ce pot sa va spun este ca a stat acolo aproximativ 7 ani si inainte sa intre a fost director de banca.

De o luna tot incearca sa se angajeze ca sa ia viata de la capat dar patronii cand aud ce a facut in ultimii ani, ii dau toti cu flit. Nu mai zic de prieteni…

Tu daca ai fii un patron si ar veni la interviu o femeie care a fost la inchisoare, ce ai face? Probabil te intrebi ce as face eu?

Daca as fii director pe undeva, as angaja-o de proba cateva luni sa vad cum se integreaza in societate din nou si pe urma ma voi decide. Acum si chestia cu angajarea este cu dus si intors…. ea fiind fosta directoare de banca nu poate sa se duca acum la o banca sa se angajeze sau ceva din domeniul asta. Pentru inceput ar trebui sa inceapa sa o ia cat de cat mai de jos ca sa poata sa aiba lumea incredere in ea din nou… Acum fiecare cu parerea lui, poate gandesc prost, poate nu, astept sa vad ce ziceti voi. De romi nu mai amintesc, voi lasa pe alta data.