Respectu pe cale de dispariţie

Respectul încet dar sigur începe sa dispară din dicţionarele romanilor. De ce spun asta ? Poi am să vă dau nişte exemple simple. Eu la ştrand o stropesc din greşeala pe o doamnă pe faţă cu maxim 50ml de apă, şi începe aia că eşti chior domnule şi de astea.

I-am zis frumos mă scuzaţi şi ea face o gură de doamne feri ! Altu tot aşa era la 5 m în spatele meu şi incepe ăla cu vafanculo(înjurătură desigur) şi zice că l-am stropit. Da ce dracu bre ? De ce mergi la ştrand ? Mergi să stai fără să te uzi sau să te bronzezi în bazin ?

Că nu am înţeles Şi una îl înjură pe tati de mamă după ce ea e de vină , el desigur i-a întors favorul 🙂 ) aşa o înjurat-o că toţi s-o uitat. Şi exemplele pot continua în orice domeniu..Aia s-o luat şi s-o dus de acolo. Uneori trebuie puşi la punct majoritatea îs prea cu nasul pe sus.

Şi ce daca ea are BMW şi vilă cu piscină ? Are dreptul să se comporte cum vrea cu tine ? Prostii, dau dovadă de lipsa celor 7 ani de acasă, n-au maniere. Dacă eşti bogat nu însemană că nu trebuie să respecţi pe nimeni sau să te comporţi cu toţi ca şi cu nişte cârpe ! Mergeţi măi bogătanilor inculţi toţi cei care sunteţi luaţi-vă de mână şi începeţi de la gradiniţă… Poate aşa se prinde ceva de voi ! 🙂 Deja m-am săturat să vă văd cu nasul pe sus mereu.

Majoritatea sunteţi nişte inculţii cu maxim 8 clase, aşa că nu pretindeţi să fiţi respectaţi pentru banii voştrii, până când nu veţi învăţa ce e respectul, şi îi veţi respecta şi voi pe oamenii de toate categoriile sociale tot nişte inculţi şi proşti ve-ţi rămâne. Culţivaţi-vă oameni buni voi ăştia bogătaşii sunteţi cei care ne trageţi inapoi, din cauza voastră suntem consideraţi inapoiaţi. Treziţi-vă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *