Românul de rând

Românul de rând

Locuitorii României se împart în multe categorii , dar eu dezbat cea mai simplă categorie ci anume ” Românul de rând ” .

” Românul de rând ” este caracterizat de simplicitate , modestie şi prin faptul că cei care fac parte din această categorie sunt organizaţi în turmă . Ca orice turmă are şi un conducător, un lider, un ” Român de rând ” mai evoluat care este clasificat într-o treaptă ierarhică mai mare numită “ Românul şarlatan “ , majoritatea au nume care incep cu B , dar să nu ne abatem de la subiect .

Notăm Român de rând cu x .
Persoanele de tip x trec printr-o monotonie zilnică cu pauză de cafea şi ţigări , ei execută absolut tot ce voieşte conducătorul , slăvindu-l, apărându-l, cinstindu-l şi muncid pentru acesta .

Aceste personae de tip x sunt foarte cunoscute pentru slăbiciunea lor de credibilitate şi naivitate sporită .

Limbajul este foarte simplu, monoton şi scurt . Cel mai des cuvânt din vocabular folosit fiind “ DA “ , cuvânt exprimat şi prin gesturi , mişcarea capului în reluare , în sens vertical cu o viteză constantă . Acest cuvânt se foloseşte aşa de des încat va ajunge salutul oficial al acestei “ specii “ .

” Românul de rând ” îşi procură hrana manual , indirect prin trimiterea altui membru dintr-o clasă socială mai joasă, anume ” Leneşul de preerie ” , cunoscut şi ca ” Animalul de companie ” .

Avantaje ale existenţei Românului de rând

-Cumpăra orice, de la obiecte de toate preţurile până la cele fără folos ( ajută piaţa economica ) .

-E bine că există, cât timp nu se revoltă ci doar sa vaită …

-Dacă n-ar mai fi ei s-ar duce ţara de râpă !

-Un conducător fericit !

-Şoricei de laborator …