Schimbarea metabolismului

Toate procesele care au loc in interiorul corpului uman au nevoie de un nivel de energie cat mai bun. Numarul de calorii arse intr-o anumita zi ne poate spune cat de activ este organismul nostru. Unele persoane pot manca oricat si orice, fara a se vedea nimic la cantar. Ele se bucura de un metabolism mai rapid, iar arderile calorice sunt intense.

Prima masa a zilei este foarte importanta. Ea va furniza energia necesara peste zi. Nu ar trebui sa va axati pe cantitatea consumata la micul dejun, ci mai mult pe valoarea nutritionala a produselor consumate. Cel mai bine este ca la micul dejun sa alegeti sa consumati alimente bogate in proteine. Puteti incepe ziua consumand o cana cu ceai verde in locul cafelei obisnuite pe care o veti la micul dehun.

Antioxidantii din ceaiul verde va vor ajuta foarte mult. O dieta bogata in fibre va va accelera metabolismul, dar va trebui sa stiti cum sa combinati fibrele. Nu ar trebui sa va abateti de la miscare. Daca veti creste masa musculara o organismului, el va creste numarul de calorii consumate si implicit va scadea stratul de tesut adipos. Miscarea ajuta si la o buna oxigenare a creierului.