Scuteristii…

Am vazut astazi un accident comic pentru mine dar nu si pentru propietarul masinii implicate. Unu pe la 26 de ani cu un passat alb (culoare de manelist) parcheaza masina si cand da sa coboare fara sa se asigure, sa se uite si el ca omul in oglinda retrovizoare… poooccccc, un scuter ii intra in usa de i-a facut-o acordeon, fara exagerare.

Se cearta ei acolo, scuteristul ca de ce nu se uita cand coboara, ala cu passatu ca de ce merge cu viteza asa mare (cred ca avea vreo 70-80). Ca la orice accident incepi sa iti suni toti prietenii ca e chef de bataie si alte alea. In timp ce ala cu passatu suna la politie sa vina un echipaj cica, de parca ar veni daca nu sunt victime, apar si prietenii scuteristului cu o duba… incep sa adune piesele de puzzle de pe strada le baga in duba… se pun toti 4 sa ridice scuterul, il baga si pe ala in duba si la revedere. Dusi au fost.

Asta a ramas ca prostu singur cu asa zisii martori (bagatori de seama) si cu usa care nu se mai putea inchide ca era varza. Dupa ce ca scuteristii astia sunt un pericol in trafic ca fac slalom printre masini aiurea mai si fug de la locul accidentului.

Si nu imi spune tu, ca ce legal si ordonat mergi tu cu scuterul si sa nu va bag pe toti in aceasi oala ca te bag in pizda matii. Toti sunteti o apa si un pamant. Un pericol fara cunostinte de semne si legislatie in trafic.