Super Incredibil de senzaţional

Nu pot să înţeleg cum asemnea persoane îşi pot bate joc de limba română în mod repetat. Această EBA e urâtania Pământului habar nare de politică, dacă n-ar fii tata hehe. O aşa analfabetă-activă nu am văzut de mult timp. Am urmărit o grămadă de materiale în care săraca neştiind nici pe ce lume trăieşte face praf  limba română.

În locul ei i-aş dice la tata să cotizeze acolo să merg să fac şcoala din nou. Mi-ar fii ruşine şi să scot capu în stradă, darmite să tot îmi bat joc de limba română. În locul ei mi-aş lua o cască dinaia wireless şi aş pune pe cineva să îmi şoptească ce să zic, pe bune , nu glumesc !

Stimată, onorată ba nu dragă doamnă  EBA, am dorii noi poporul român să îţi transmitem că suntem ORIPILAŢI de cuvintele pe care le scoţi din guriţa ta plină de BOTOX, şi am vrea să îţi sugerăm să treci înainte de discursuri publice pe la şcoală sau pe unde vrei dumneata.  Măcar aşa poate nu ai apărea săptămână de săptămână pe la cronicuţă, şi nu ne-ar fi ruşine că provi din popor român, şi cu asta cred că am spus tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *