Tu ştie să vorbeşte româneşte?

Nu ştiu cum e cu şcoala generală acum, dar pe vremea mea chiar învăţam să scriem. Ce-i drept nu existau telefoane mobile, calculatoare şi prea multe posturi tv care să ne distragă atenţia de la şcoală… O mare parte din blogosfera noastră mult iubită este alcătuită şi din nişte puştani de la 12 la 18 ani care sunt de-a dreptul analfabeţi!!!!!!! Nu ştiu să despartă cuvintele frate.

Câteva perle uzuale care le văd zi de zi: „Prezentativă”, „dute”, „lasama”, „v-a”, „sati” (dacă nici sa-ţi” nu ştiţi….) şi aşa mai departe. Era unul care despărţea cuvinte la care nici nu este nevoie de cratimă, dar sincer să fiu nu mai ştiu exact pe ce blog am văzut că era de comă băiatu.

E incredibil ce se întâmplă cu pustii din ziua de azi… Nu vreau să dau nume ca să nu pornesc vreun război pe aici şi să înceapă să mă atace pe diferite căi. Eu nu zic să fie perfecţi… omul mai greşeşte dar nu în fiecare articol publicat. Până şi la categoria „Despre mine” era plin de greşeli, unde vorba aia, acolo intră prima oară un nou venit pe blog. Şi când vede ce ai scris pe acolo a plecat fără dar şi poate.

Poate chiar tu eşti omul în cauză… nu trebuie să te superi pe mine… trebuie doar să citeşti de două ori înainte să postezi ceva, că lumea te va lua de prost tot timpul şi nu e chiar aşa grea româna asta.