Viaţa fără telefon

Cred că urâtă în orice caz. După cum bine ştim pe lângă calculatoare/laptopuri şi telefonul este foarte folosit.De către cine ? Poi cum de către cine ? De către mama, tata,sora,bunicii toată lumea foloseşte telefoane în ziua de azi. Eu nu ştiu cum ar fi să nu am telefon, fiindcă am, dar nici nu vreau să ştiu.

Hai să vorbesc şi aşa puţin despre telefon. Poi în primul rând este folosit la comunicare prin voce (pentru cei care nu ştiu), în al doilea rând poţi asculta muzica şi poţi face mai multe în funcţie de aplicaţiile telefonului Şi ce mai poţi face cu un telefon ? Poţi să-l izbeşti de perete când îţi zice la telefon prietena că te lasă, poţi să-l scapi în toaletă (ştiu cazuri ) ş.a.m.d.

Aici vine şi partea proastă , mulţi nu ştiu că telefonul te radiază la fel ca televizorul/calculatorul şi altele. Te radiază ? Ce-i asta ? Funcţionează cam aşa incepi să ai dureri de cap, te şimţi prost, toate astea dăunând grav la organismul tău. Radiaţiile is foarte periculoase dar ele se manifestă în timp. Nu că vorbeşti la telefon 1 minut şi deja au durere eşti pe jos. Dacă vorbeşti zi de zi 3-4-5 ore, după ceva timp, nu foarte lung o să vezi că nu o să te simţi chiar bine. De ce ? Da e vremea, se schimba vremea, nu, nu e vremea organismul tău începe să fie afectat. Aşa că renunţă la vorbitul la telefon cu orele şi fă ceva mai bun, dute şi vorbeşte (face-to-face) cu persoana respectivă

Chiar dacă telefonul s-a transformat într-o necesitate nu trebuie folosit excesiv să nu abuzăm!

Ce nu ştie lumea ?

-Studiile spun că folosirea in preajma copiilor a telefoanelor mobile este periculoasa. Fiindcă pe copii îi radiază mai tare ei fiind mult mai sensibili decât adulţii la câmpuri electromagnetice.

-Daca de-a lungul zilei nu vorbeşti la telefon,îndepărtează-l de corp, deoarece chiar şi atunci când nu se vorbeşte la telefon, acesta intră în legătura cu semnalul accesând unde electromagnetice.

-Nu cumpăraţi tot felul de pietre si prostii care se spune că preluează radiaţiile, sunt fake toate da toate, sunt doar modalităţi simple de a fura (jecmănii) oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *